Днес няма и помен от проблема на газ който се появи вчера,колата си работи супер,но аз знам от опит че нищо не се оправя от самосебеси и затова утре колата ще патува при газаджията.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Колеги, питам тук, защото не намерих никъде отговор на въпроса си.. Моторчето, което движи клапата на климатроника, определяща дали ще духа на стъкла, крака и тн къде се намира?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Колеги, TPS на Алфа Ромео 166 и 156 , 2.0 TS дали е един и същи?Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеКолеги, питам тук, защото не намерих никъде отговор на въпроса си.. Моторчето, което движи клапата на климатроника, определяща дали ще духа на стъкла, крака и тн къде се намира?Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Не трябва, неделята точно с него се борих. Махаш таблото с уредите и десния дунапрен и го виждаш в далечния десен ъгъл. Махането и слагането му обаче е голям кор, при тази операция оставих повече кожа по пластмасите отколкото при махането на вентилатора на парното.Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
Да задам процедурен въпрос:
При потегляне без газ с нормално отделяне на съединителя отпред в ляво чука няколко пъти зверски.При потегляне с газ по-рязко чукане няма.
Носачи почти нови,щаб щангата не мърда с биалетките.Маншони скъсани няма.На ляво и на дясно при потегляне чукане от карета няма.Джантите са стегнати.Видимо не мърда амортесъора при тампона/лагера.Съединителя не приплъзва.Видимо скъсан/накъсан тампон на двигателя няма.Проверих и седалката не е от нея.
От какво чука така нейната мамица мръсна,побъркамееее?!?!!?
Благодаря за вниманиетоsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Сигурно ли е че чукането е от ходовата част Да не би при потегляне да падат оборотите на ДВГ и от там дето е пълно с ролки и лагери да идват някакви звуци - ангренажа или пистовия ремъкALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Не,оборотите са перфектни.Това го прави и на равно и на спускане.Тоест без никакво напрежение в потеглянето
Последно проверих и дисковете с накладките и апарата.Сега ми дадоха идея и ще видя до къде ще го докараме .....
П.П.
Чукането от там го чувам,мислих...мислих и реших че си внушавам за това почнах да гледам да не би седалката да се местиsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеТрябва ли да свети и искри в оградената дупка?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Преди да ги сменяш ги почисти добре. В т. ч. и лулите на бобините. Имаше и някакви мазила подобни на парафин за възстановяване на изолационните качества на стари кабели. Има вероятност това да реши проблема. Ако не се получи, мисли за смяна. Увери се в това и че накрайниците контактуват надеждно към свещите. Електрическият ток тече винаги по най-краткия път.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Няма смисъл да се мъча да възстановявам тези кабели, не си знаят годините и километрите. Въпроса е, че колата ми прекъсва преди да достигне 50 градуса, също работи на три цилиндъра като я паля напечена на някой паркинг. Така като гледам искрят кабелите на малките свещи, които няма как да повлияят на работата на мотора. Големите свещи са вързани директно към бобините, там не мога да видя дали има пропуск. Мътно ми е това, ще я карам на сервиз.
Comment
Comment